Hold styr på dine passwords

Det736838_53069173 er ofte svært at holde styr på alle sine passwords, specielt hvis man har mange forskellige konti. Programmet KeePass Password Safe er gratis og open source software, der kan hjælpe med at holde styr på dine mange passwords.

Programmet fungerer som en krypteret database, som styres af én hovedadgangskode (kan dog suppleres med nøglefiler for at øge sikkerheden), hvor du kan samle alle informationerne til dine forskellige konti så som e-mail, facebook, netbank osv.

KeePass Password Safe er et rigtig godt værktøj til at beskytte sine konti, da man nu ikke skal huske 117 forskellige loginoplysninger, og man samtidig har muligheden for utroligt stærke og avancerede adgangskoder.

Mange har en tendens til at bruge det samme password til flere konti, hvilket er meget uhensigtsmæssigt. Hvis én konto bliver kompromiteret, og man anvender de samme loginoplysninger på andre kontoer, er risikoen for at disse kontoer også bliver kompromiteret meget stor.

KeePass Password Safe kan generere stærke adgangskoder ud fra specifikke ønsker, så selv de kontoer hvor der stilles krav til antallet af bogstaver, tal, symboler osv, kan programmet automatisk generere oplysninger for disse, hvilket er en super praktisk funktion.

Udover at programmet selvfølgelig fungerer på både Windows, Mac og Linux systemer, kan det også anvendes med bl.a. Android, iPhone/iPad og Windows Phone 7 ved at benytte en udvidelse, dermed har man også adgang til sine konti, når man er på farten.

Du kan downloade KeePass Password Safe gratis her.

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *