Opdatering af sprogfiler til WooCommerce version 1.5.2

966154_78155235Her udgives nu endnu en opdatering af sprogfilerne fil WooCommerce her på FSLab.dk. Denne opdatering kommer i takt med, at WooThemes har udgivet version 1.5.2 af deres e-handels plugin.

 

Sprogfilerne er tilføjet til det officielle plugin, som kan downloades her.

Den nyeste udgave af sprogfilerne er tilgængelig på WooCommerce’s udviklingsside på GitHub: https://github.com/woothemes/woocommerce

 

Der kommer jævnligt opdatering af den danske oversættelse her på siden, så vend tilbage fra tid til anden for at se, om der skulle være kommet en ny version af oversættelsen til din webshop.

God fornøjelse 🙂

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

11 svar til Opdatering af sprogfiler til WooCommerce version 1.5.2

 1. Maria siger:

  Hej Frederik

  Jeg har netop downloaded woocommerce 2.0.5 og lagt den daske version ind, og der mangler liiiidt oversættelse. Inden jeg går igang med at opdatere oversættelsen, vil jeg høre om du er igang med det? Vi kan jo ligeså godt arbejde sammen 🙂
  Mit site ligger i et testmiljø.

  Hilsen fra
  Maria

  • Hej Marie,

   Jeg må indrømme, at jeg ikke har haft tid til at kigge på den danske oversættelse i et stykke tid, og jeg er ikke sikker på, hvornår jeg får tid til det igen. Men så snart jeg har en oversættelse klar, vil den blive uploaded til FSLab.dk, så den bliver tilgængelig for alle.
   Hvis du i mellemtiden får lavet en oversættelse, må du sige til, så vil jeg gerne uploade den her, så flere kan få glæde af det.

   Venlig hilsen
   Frederik

 2. Maria siger:

  Hej Frederik

  Jeg har netop downloaded woocommerce 2.0.5 og sat dansk op. Der mangler en del oversættelse og inden jeg går i krig med det, vil jeg høre om du arbejder på samme opdatering. Vi kan jo ligeså godt arbejde sammen på det, for kun 36% er oversat efter den nye opdatering. Jeg har mit site liggende i et testmiljø.

  Hilsen fra
  Maria

 3. Steffen siger:

  Hej frederik,

  tak for dit gode arbejde med sprogfilen!

  Jeg har et mindre issue med “CART” der ikke bliver oversat til “KURV” (testside http://louisesverden.dk.php52serv4.webhosting.dk)

  Har du en løsning der?

  • Hej Steffen,

   Der kan være flere årsager hertil. Dels kan det være sprogfilerne til WooCommerce, der ikke er oversat 100% til den udgave af plugin’et du bruger.

   Jeg har planer om, at opdatere sprogfilerne til WooCommerce i den nærmeste fremtid. Jeg tør dog endnu ikke oplyse en release dato.

   Det kan også være måden dit tema behandler linket til kurven på, og så findes løsningen i sprogfilerne til dit temaet.

   Hvis du selv har mod på at gå igang med oversættelserne, kan du læse lidt om det her: http://codex.wordpress.org/Translating_WordPress.

   Og jeg kan anbefale programmet POEdit til redigering af sprogfilerne. Du kan hente programmet her: http://www.poedit.net/

   Venlig hilsen
   Frederik

 4. Jacob siger:

  Hej med jer.
  Jeg fik opdateret sprogfilen, og WooCommerce blev nu fordansket. MEN.. De sider jeg havde oprettet i webshoppen kan nu ikke åbnes?? (404 side popper frem) Jeg har ændret
  define (‘WPLANG’, ‘da_DK’); tilbage til define (‘WPLANG’, ‘’);
  og nu virker produktsiderne igen.
  Nogen forslag til løsning? Håber i kan hjælpe.

  Venlig hilsen
  Jacob

  • Hej Jacob,

   Du skal sikre dig, at siderne WooCommerce referere til, rent faktisk eksistere, ellers vil du få fejlmeddelelsen 404.
   Når du har lagt sprogfilerne ind, kan du forsøge at gå ind i dit kontrolpanel–>WooCommerce–>Indstillinger–>Sider.
   Her kan du opsætte de sider, som WooCommerce anvender.

   Hvis det ikke virker, vil jeg anbefale dig, at tage backup af dine produkter og indstillinger, herefter slette din WooCommerce-installation. Dernæst skal du definere (‘WPLANG’, ‘da_DK’); og så installere WooCommerce igen.

   Venlig hilsen
   Frederik

 5. Marianne siger:

  Hej Frederik

  Jeg håber du kan hjælpe mig.

  Jeg kæmpe med at få din woo-commerce oversættelsesfil til at virke. Jeg har installeret den i mappen ”languages” under mappen ”wp-content”, så har jeg åbnet wp-config.php og indsat følgende:
  define(‘WPLANG’, ‘woocommerce-da_DK’);

  Har jeg gjort det korrekt?

  Marianne

  • Sprogfilerne er tilføjet i WooCommerce-installationen, hvis du henter WooCommerce her: http://wordpress.org/extend/plugins/woocommerce

   Hvis du har hentet sprogfilerne manuelt, skal du placere dem i mappen “wp-content/plugins/woocommerce/languages”.

   Herefter skal du i rod-mappen af din WordPress-installation åbne og redigere filen “wp-config.php”. Du skal finde linjen, som du selv har omtalt, define (‘WPLANG’, ‘’);, men du skal tilføje “da_DK” istedet for “woocommerce-da_DK”.

   Så linjen skal se ud some nedenstående:
   define (‘WPLANG’, ‘da_DK’);

   Nu skulle din WooCommerce-side gerne være dansk.

   Venlig hilsen
   Frederik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *